TOKAT / ERBAA - Erbaa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ekm

TOKAT İLİ YEREL HEDEFİ OLARAK ÖZDİSİPLİN GELİŞTİRME SEÇİLMİŞTİR. BU HEDEFLE İLGİLİ İÇERİKLER OKUL TÜRLERİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelindeki bilim ve sanat merkezlerimizde öğrenim gören 90 bine yakın özel yetenekli öğrencimize, farklılaştırılmış eğitim ortamının sunulduğu destek eğitim odalarındaki öğretmenlerce uygulanmak üzere etkinlik kitapları hazırlandı.

Eyl

Şbt

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, özel gereksinimli öğrencilerin velileri için hazırlanan rehber kitapçıkların tanıtım törenine katıldı. Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, "Özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarımızın yaşamını kolaylaştırmak görevimiz. Ailelerimizle iş birliğimizi güçlendiriyoruz." diye konuştu.